INSPIRE GROUP

Tiimillämme on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus ja osaaminen sekä yksilöiden että yhtiöiden kehittämisestä. Insights Discovery -työkalun pääkouluttajana olemme toimineet jo vuodesta 2004 (aiemmin nimellä Insights Finland).

Teemme kaikki intohimoisesti töitä onnistumisenne ja menestyksenne eteen – yhdessä kanssanne. Tavoittelemme innostusta, osaamista ja tuloksentekokykyä läpi organisaation, työntekijästä johtoryhmään. Arvostamme ihmisten erilaisuutta ja haluamme saada parhaan esiin jokaisesta.

Moninaisten taustojemme ja kokemustemme ansiosta meistä löydätte kumppanin mitä erilaisempiin tarpeisiin. Pitkäaikainen työkokemus HR -sektorilta auttaa katsomaan asioita organisaation sisäisestä näkökulmasta.

Meillä on vahvaa näkemystä kansainvälisessä toimintaympäristössä toimimisesta joko ulkomaalaisen taustan tai toisaalta kansainvälisen yhtiön alaisena vietettyjen vuosien takaaman vankan työkokemuksen ansioista.

Meiltä löytyy myös aitoa kompetenssia kehittää henkilöstön jaksamista sekä fyysistä työkykyä henkisten resurssien ohella. Tässä hyvänä apuna toimii muun tietämyksen ohessa Personal Trainer –tutkinnon mukanaan tuomat opit.

Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus koulutussektorilta on auttanut syventämään ymmärrystämme kouluttajan näkökulmasta siitä, miten ja missä organisaatiot apua tarvitsevat. Olemmekin saaneet järjestelmällisesti kiitosta vaikuttavien ja innostavien koulutuskokonaisuuksiemme tuloksista.

Ota yhteyttä – kerromme lisää!

Jussi Reinekari
Jussi ReinekariCEO, Organisational & Leadership, Development Coach
Barry Rogers
Barry RogersDirector of Culture & Communications
Outi Oila
Outi OilaSenior Coach
Lea Mikonsaari
Lea MikonsaariSenior Coach
Niina Reinekari
Niina ReinekariDirector (Office & Client)

KUMPPANIMME EUROOPASSA

Charles Grimes (UK), Daniela Yarnold (GER/UK), Irina Braun (GER/RUS), Jens Nilsson (SWE), Bruno Viano (ITA)