MUUTOSVALMENNUS

Muutoksen toimeenpaneminen ja hallinta

Ihmisten sitouttaminen muutosprosessiin sekä suunnitelma edistyksen mahdollistamiseksi

Muutosvalmennuksemme ovat hyödyllisiä, kun halutaan

* Tehokkaammin ohjata ihmisiä muutoksen läpi sekä vahvistaa sitoutumista prosessiin

* Tiedostaa, mitkä tekijät aiheuttavat muutoksessa epävarmuutta

* Parantaa kykyä motivoida ihmisiä muutoksen keskellä ja ymmärtää inhimillinen puoli siinä

* Ymmärtää ero muutokseen sitoutumisen ja ”pelkän” muutosprosessiin liittyvien ohjeiden noudattamisen välillä

Muutosvalmennus

KUINKA HALLITA MUUTOSTA?

Muutos on pysyvää, sen tiedämme kaikki! Hätkähdyttävä tosiasia on se, että suuri osa muutosprojekteista epäonnistuu. Koska yritykset kohtaavat jatkuvasti muutosta, jota emme tunnetusti kykene kukaan hallitsemaan, on kriittistä ymmärtää, kuinka hallita annettuja olosuhteita tehokkaimmin. Avullamme ymmärrätte luontaiset kykynne ja sen, missä organisaatiossanne on aukkoja, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiinne olla ketterä muutoksen edessä.

Tämä ohjelma on suunnattu niille, jotka haluavat tehokkaammin ohjata ihmisiä muutoksen läpi. Tuemme asiakkaitamme toimimaan joustavasti sekä ketterästi. Autamme organisaatiota selviytymään muutosprosessin iskuista edistämällä viestinnän selkeyttä ja muutokseen sitoutumista. Päivän aikana opitaan myös käsittelemään yleisimpiä muutosvastarinnan syitä sekä luomaan sopeutumiskykyä ja joustavuutta, jotta muutosta kyetään hallinnoimaan mahdollisimman onnistuneesti.

Auttamalla ihmisiä, tiimejä ja johtajia kehittämään reagointi- ja sopeutumiskykyään mahdollistamme muutokseen valmistautumisen ja tuemme viemään sitä läpi hallitusti kaikissa vaiheissaan.

KIINNOSTUITKO TÄSTÄ VALMENNUKSESTA? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ