ONNISTUNUT VUOROVAIKUTUS

Henkilökohtainen kehittyminen

Parantunut itseymmärrys ja omien vahvuuksien hyödyntäminen

Henkilökohtaisen kehittymisen valmennus soveltuu hyödynnettäväksi, kun halutaan:

* Auttaa henkilöstöä itsensä ja muiden ymmärtämisessä

* Hyödyntää tehokkaasti omia vahvuuksia ja tunnistaa kehityskohtia

* Parantaa vuorovaikutusta ja välttää kommunikaatiokonflikteja

* Tehostaa erilaisuuden hyödyntämistä ja arvostamista organisaatiossa

Tunnetko itsesi? Arvostatko itseäsi ja muita? Mikä sinua motivoi? Miten kommunikoida tehokkaasti?

INNOSTUNEEN HENKILÖSTÖN MERKITYS

Lähes kaikenmuotoisissa työyhteisöissä menestys rakentuu henkilöiden suoritusten varaan. Työssään hyvin suoriutuvat henkilöt ovat tyypillisesti sitoutuneita, motivoituneita ja heillä on tunne, että heitä ymmärretään. Olemme valmiita selvittämään kanssanne keitä työntekijänne ovat, kuinka he haluavat työskennellä ja kuinka voimme luoda heille olosuhteet, jotka inspiroivat heitä korkeatasoisiin suorituksiin.

Valmennustemme avulla luomme toimintastrategioita, jotka perustuvat luottamukselle, avaavat kommunikaatiokanavat ja auttavat koko henkilöstöänne yltämään täyteen potentiaaliinsa. Ilman innostuneita – ja innostavia – ihmisiä matkaa menestykseen voidaan verrata ylämäkeä kipuamiseen!

TUNNISTA OMA JA MUIDEN TOIMINTATYYLI

Valmennuksissamme tunnistetaan oma ja muiden toimintatyyli sekä opitaan viemään tämä tieto käytäntöön: osallistujat ymmärtävät paremmin erilaisia vuorovaikutustyylejä ja -tarpeita sekä yksilöllisiä tapoja reagoida asioihin paineen alaisena tai stressaantuneena. Koulutuksessamme osallistujat tunnistavat omaan motivoitumiseen ja ihanteelliseen työympäristöön vaikuttavat tekijät sekä luontaiset vahvuutensa. Tämän päivän työelämä vaatii kykyä johtaa itseään ja tekemistään.

KIINNOSTUITKO TÄSTÄ VALMENNUKSESTA? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ