REFERENSSIT

Henkilökohtaisen kehittymisen valmennukset

Innovatiivinen ja havainnostava lähestymistapa on auttanut meitä ymmärtämään itseämme, kehityskohteitamme ja vahvuuksiamme. Yhdessä luodut kommunikointistrategiat avasivat vielä enemmän silmiä. Väripalikat jäivät työpisteille muistuttamaan erilaisuuksistamme hauskasti ja tehokkaasti.

Koemme, että avoimet asiat pystytään käsittelemään ja kommunikoimaan mutkattomammin alta pois. Päivän aikana omaksutut opit elävät ja kehittyvät jatkuvasti arjessa.

Jarkko Niittymäki

Johtaja, Infra, RAMBOLL

Tiimien ja projektiryhmien tehokkuuden valmennukset

Inspire Groupin toteuttamat tiimikoulutukset ovat tuottaneet organisaatioomme oivalluksia, jotka ovat auttaneet tiimejä toimimaan paremmin yhteen. Koulutusten jälkeen jää aina käteen konkreettisia eväitä toiminnan kehittämiseksi. Voisi jopa sanoa joidenkin koulutusten pelastaneen meitä kommunikointihaasteiden ratkettua.

Organisaatiomme asettamia toiveita ja tavoitteita kuunnellaan ja koulutusten sisältö kyetään räätälöimään niitä vastaamaan. Olemme poikkeuksetta kokeneet saavuttaneemme asettamamme tavoitteet. Lisäksi Inspire Groupin tiimin kanssa on mukava tehdä yhteistyötä!

Petri Polvilampi

Director, Project Management, WÄRTSILÄ Oyj

Sales Effectiveness Programmes

Inspire Groups Sales Effectiveness program is a good complement to our ordinary Sales Efficiency Platform. SE workshops have added new things to our Sales Processes. They also add another dimension to our processes and trainings.

We notice that people are inspired and motivated after Inspire Group workshops. We also feel that Inspire Group are really taking care of their customers.

Peter Stefansson

Sales Development Manager, Global Sales, ORION OYJ

Vuorovaikutuskoulutukset

Medikumppanin tiimi on kehittänyt vuorovaikutustaitojaan ja oman työnsä johtamista Inspire Groupin kanssa. Olemme saaneet uusia ideoita ja oivalluksia, jotka näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme.

Yhteistyö Inspire Groupin ja Jussi Reinekarin kanssa on mutkatonta ja mukavaa, koulutusten sisällöt monipuolisia ja mielenkiintoisia. Inspire Group on luotettava yhteistyökumppani, jota voimme lämpimästi suositella muillekin.

Outi Leino

Asiakkuusjohtaja, Medikumppani Oy

Johtamis- ja johtoryhmävalmennukset

Tavoitteenamme on ollut kehittää johtoryhmä- ja esimiestyöskentelyämme sekä rakentaa luottamusta ja yhteistä näkemystä. Valmennusten myötä olemme löytäneet yhteisen kielen käsitellä myös haastavia aiheita.

Inspire Groupin valmennustapa on osallistava ja keskusteleva – käytäntö ja teoria kulkevat yhdessä.

Valmennuskokonaisuuden tuloksena johtamiskulttuurimme on selvästi avoimempi ja kannustavampi.

Nina Djupsjöbacka

Henkilöstöjohtaja, ABB Oy